Tennisschool “The Racket Club at Park TC” (voorheen PTA) o.l.v. Michel Devillé jr.

Visie & Missie

The Racket Club is een belangrijke motor binnen de club. De rol van de tennisschool gaat veel verder dan de organisatie van lessen en stages. Wij willen een bijdrage leveren aan het clubleven. Tennis is niet alleen de mooiste sport, het is een sociale beleving voor jong en minder jong.

De kwaliteitsnormen van TennisVlaanderen zijn de basis voor ons beleid en wij willen hier steeds verder in evolueren, binnen een recreatief en gezond competitief kader. Naast de klassieke activiteiten die je van een tennisschool mag verwachten, werken wij mee aan initiatieven en organiseren wij events die de club doen leven. Wij willen mee bouwen aan een moderne tennisclub, helemaal klaar voor de toekomst.

Met een team van betrokken en geëngageerde trainers, streven wij naar een steeds betere kwaliteit van onze lessen. Een boeiende les start bij de trainer, daar zijn we ons maar al te goed van bewust. Een goede omkadering van de trainers is dan ook essentieel. Wij zorgen ervoor dat onze trainers bijgeschoold zijn en bieden hen interne opleidingen aan, ondersteund door en in samenwerking met TennisVlaanderen.

Tenslotte willen wij onze jeugd een stukje sportieve opvoeding meegeven waarin Fair Play en respect voor de trainers, ouders en tegenstanders centraal staan. Wij willen ze bovendien warm maken voor het clubleven. Wanneer een jonge speler doorstroomt tot geëngageerd lid of zelf tot trainer, is de cirkel rond en onze missie bijzonder geslaagd!

Michel Devillé jr

Verantwoordelijke tennisschool
GSM: +32 478 37 47 48 ♦ E-mail: michel@theracketclub.be

Michel Devillé sr

Technisch adviseur
GSM: +32 472 32 12 31