Intrede Sinterklaas met bezoek aan Park TC 03/12 omstreeks 14:10 uur

banner-sint-intrede-2016

 

Beste Vrienden en Vriendinnetjes van Park,

Nog maar een klein weekje en dan is het zover.

Dan komt die Lieve Sint met zijn zwarte Pieten op bezoek in Brasschaat en …. komt hij langs bij ons op de club en onze tennisschool PTA.  Het volledige programma kunnen jullie hieronder lezen.

Omdat zijn bezoek steeds dichterbij komt, willen wij toch nog eens aan alle lieve kinderen vragen om voor de Sint een mooie tekening of collage te maken die jullie dan persoonlijk aan hem kunnen afgeven. Natuurlijk gaan jullie daar een Sinterklaas liedje bij zingen, dus thuis goed oefenen met mama en papa.

Ook een origineel of leuk idee als “Mooiste Sint kado !” mogen jullie bedenken en aan Mijnheer Michel of Mijnheer Erving mailen (michel.deville.sr@gmail.com of ervingvdb@gmail.com). Wij hebben er al een paar ontvangen die zelfs op facebook worden getoond en beschreven.

Aan de mama’s en papa’s willen wij vragen om eens op zolder, of in de garage, of in de kast of in de speel- of bergruimte te willen kijken naar niet langer gebruikt speelgoed.

Al het verzamelde speelgoed kan op de club worden afgegeven aanstaande vrijdag 2 december vanaf 10:00 uur tot 12:30. Onze kindervriend Michel sr. zal het met veel plezier aldaar in ontvangst nemen.

Nu dus nog maar 6 nachtjes slapen en 6 dagjes braaf zijn en ….. dan is het de grote Sinterklaasdag. !

sint16-flyer_a5_achterzijde